måndag 21 oktober 2013

4 layouterHej!

Nu är det dags för mig, Angela, att göra mitt första inlägg i Pysselskafferiets blogg. Jag är en tjej på 33 år som bor i Dalsjöfors tillsammans med min sambo och son. Det är sonen Alfred som är med på många av mina layouter. Förut gjorde jag mest kort, men nu har det gått över mest till att scrappa till mina fotoalbum.

Min stil är ganska stilren och enkel. Enkel men välarbetad. Jag gillar att sitta och pilla länge ibland, men ibland kan det gå i en väldig fart också. Tre saker som man ofta hittar på mina layoter är: vitt bakgrundspapper, washitape och fyrkanter av olika slag. Favoritmönstret är prickar.

Här kommer mina första alster för Pysselskafferiet. Du hittar nästan allt material där.
Här har jag använt Washitape till att göra en girlang (många är ur min egen samling, men du hittar massor av andra hos Pysselskafferiet). Sedan har jag även använt Washitape till bakgrunden. Jag älskar verkligen Washitape, det är lite av en besatthet, samlingen växer… Trätåget är privat. Stämpeln nere i hörnet är från White Fairy; Pysselskafferiets eget stämpelmärke. Det är en stämpel som jag tycker är väldigt användbar i scrapsammanhang. Tycker den kan användas om och om igen.

Alfred och hans gammelfarmor. Alla papper hittar du hos Pysselskafferiet. Jag är väldigt svag för prickiga cardstocks. Det är så himla fint och finns i många olika färger. Jag har klippt hjärtat för hand. Svart spets och del av ett mönstrat papper i bakgrunden.


Här återkommer stämpeln igen. Har även använt en virkad vit blomma, svart spets, svarta bling-stenar och vitt fint band med rosmönster på.
 


Här har jag framkallat många små foton från Instagram. Jag gillar ju det fyrkantiga formatet så det fick genomsyra hela layouten. Limmade först alla foton på ett naturfärgat papper, som sedan limmades direkt på ett mönstrat papper. Virkade blommor och lite spets som dekoration.


 Det var allt för mig för den här gången, på återseende senare i veckan!

4 kommentarer:

 1. Jag gillar dina rena Layouter!! Snyggt med så många Instagramfoton! Har mina kvar i en fotoficka, dags att ta itu med de nu kanske :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Stilrent och snyggt.Behöver inte alltid vara så mycket decos.Pricken över i-et är dina fina foton!

  SvaraRadera
 3. Så fina layouter. Kanske skall börja med washitejp i alla fall. Blir ju supersnyggt.

  SvaraRadera