torsdag 25 september 2014

Det skall börjas i tid sägs det....

Det har jag verkligen gjort i år fast det är faktiskt bara tre månader kvar till jul och tiden går väldigt fort. Man får en riktig inspirationskick av att plocka fram det som blev kvar av förra årets julkortspyssel. Några julkort räckte det till men sedan "måste" jag nog handla lite nya papper och dylikt.
  
De tre översta är ungefär likadana men det blir ändå stor skillnad beroende på band och papper.
 
Korten som jag visar här är mestadels med papper från Maja Design men jag är väldigt nyfiken på vad Pion Design kommer med i år. Det får bli en utflykt till Pysselskafferiet inom kort tror jag.
 
Önskar er alla en mysig hösthelg!
Gunilla
 

onsdag 24 september 2014

Julkort!!

Nu har jag gjort årets första julkort med WhiteFairys fina papper. Använde mig av Christmas Season Happy Snow. Fyra olika papper med snöflingor. Väldigt användbart.... Klippte till en bild från klipparket Christmas Season Blue Christmas. Använde en fin ram från Marianne Design, embossade den. Lite spets och ett tårtpapper så var kortet klart. Blev väldigt enkelt och stilrent för att vara mig....fniss. Fick merkänsla att göra just julkort.Glöm inte kolla in vår inspirationssida på Facebook som heter Create with us. Där finns alla möjliga kreativa personer som lägger ut sina alster. Kom med du också.
Önskar er en underbar kreativ dag. Kram marika

fredag 19 september 2014

Pyssa med barn

Jag tycker mycket om att pyssla med mina pojkar och de älskar att få vara med vi pysselbordet. Det ända som är viktigt att tänka på är att anpassa pysslet till deras nivå samt att det är något som inte tar för lång tid att göra. Vill ju inte att de skall tröttna och sluta pyssla med mig : )
Vi har gjort födelsedagskort till deras morbröder samt "moster".  De fick välja färg på korten samt vilken stans vi skulle använda till respektive kort. Roligast tyckte de var att stansa men även limpennan var rolig att använda : ) Resultatet ser ni nedan.

 
 
 

Stansarna är till cuttlebug och inköpta hos PysselStina
Trevlig helg på er alla!
Lilli

lördag 13 september 2014

Ask med TagGillar ofta det lite romantiska och att använda mig av diverse spill material.
Här en ask som jag dekorerat med det bruna underlaget som man lindar spets på.Lite överbliven spets och band lindade jag runt alltihop och som pricken över i-et en ljuvligt vacker blomma!

torsdag 11 september 2014

Lite speciellt .....

Pion Design har kommit ut med en serie papper som heter My precious daughter.
Jag har använt mig av Pions papper ganska mycket det senaste för jag har gillat deras romantiska stil. Denna serie är det lite mer färg i och det kan vara kul som omväxling.
 
 
Kunde så klart inte låta bli att köpa och göra ett kort till någon som fyller år framöver <3
 
Bilden finns också på ett av pappersarken så jag utgick från den och lade till blommor och band som jag tyckte passade i färg. Blomman längst ner är egentligen vit men jag duttade på lite rosa färg från en färgdyna så att den skulle smälta in lite mer.
 
 
Insidan fick bli ett textpapper och jag gjorde själva skrivrutan lite mindre så att man skulle ser mer av texten.
 
Till sist satte jag fast en fin textremsa med en väldigt sann text på baksidan.
 
 
 
Ha det så bra tills vi hörs nästa gång.
Gunilla

måndag 8 september 2014

Vimpel med massa tags

Hej allihopa!!

Vilka fina höstdagar vi haft. Hoppas det håller isig ett tag till....
Var i Busans rum, och då kom jag på iden att göra en vimpel. Tur hon inte har nåt emot att jag är där inne och grejar. Fniss. Så det var att sätta sig ner och göra ett gäng tags. Valde göra dem med en röd tråd igenom... Att man ser att de hör ihop. Grunden jag använt är papper från Graphic 45. Sen har jag använt klippark från WhiteFairy. Givetvis har jag även använt mig av lite olika dies, spets och blommor. Sist gjorde jag ett par hål, så jag kunde trä igenom ett band. Sådär, blev det en enkel och fin vimpel till tösens rum.Önskar er alla en fin fortsatt höst. Ta hand om er Kram Marika

lördag 6 september 2014

Ett enkelt kort

Då jag är mitt upp i en flytt är de mesta i pysselväg ner packat, men ett litet kort fick jag ihop. Bilden är från ett klippark från WhiteFairy och finns hos pysselskafferiet. Kortet skall min bror och svägerska få då dem ställt upp mycket för oss i sommar.
Kram Lilli

torsdag 4 september 2014

Dekorerat ett trähjärta

Mamma och pappa gifte sig samma år de fick mig. Nu firar de 10år. Så då ville jag göra något med hjärtan. Stina har mycket fina träsaker i sin butik. Tog fram min favoritlera, dekorerade den med rosa överst, lite vitt emellan. Sen ville jag ha spets runtom, men hittade inget som passade bra. Så jag tog fram Washietejp istället. Tycker den är så fin, blev ju en vacker spetskant runt. Gjorde även bokstäver med ordet LOVE.Ha nu en fin dag allihopa. Kram Busan